QR-code op arm André Hazes werkt niet meer…

De toenemende spiermassa van André Hazes lijkt niet voordelig te zijn voor zijn tatoeages. De op zijn onderarm vereeuwigde QR-code is namelijk niet meer met zijn telefoon te scannen. En dat terwijl de tattoo, die hij al twaalf jaar heeft, hem erg dierbaar is. Dat vertelde hij vanochtend op Radio 538. De zanger kreeg de vraag of zijn tattoos eigenlijk vervormen nu hij de afgelopen jaren zo gespierd is geworden. ,,Het is niet zichtbaar’’, reageerde hij. ,,Maar er gebeurt wel wat. Want ik heb een QR-code op mijn arm en die doet het niet meer.’’

Een QR-code is een soort blokjescode die je kunt scannen met je telefoon om snel op (bijvoorbeeld) een website te komen. Andrés code betekent veel voor hem. ,,Hij gaat naar het lied Ik leef m’n eigen leven van mijn vader.’’

André, die lachend zei nog maar vier plekken zónder tatoeages over te hebben op zijn lijf, is wel klaar met de inkt. Hij wil nog een plaatje voor zoon André en een eventuele toekomstige spruit, maar meer ook niet. ,,Het doet ook zo’n pijn’’, zei hij.

Wanneer mogen zijn kinderen eigenlijk hun eerste tattoo? ,,Als het aan mij ligt wel vanaf hun 18de. Maar wel op plekken waar het niet zichtbaar is.’’

Bekijk de video en het gehele artikel op: AD

Gratis aanmaken van een QR code - Gratis QR code generator

Een QR code aanmaken op deze website is gratis, ook de aantal scans op deze QR code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR code welke u zelf aanmaakt niet verlopen, en wij zullen hier ook geen geld voor vragen. Heeft u specifieke wensen, wilt u een website laten maken, wilt u een dergelijke QR code generator hebben op uw website? Neemt u hiervoor contact op met dWork webdesign in Den haag. Mocht u willen adverteren op deze website, dat kan hier.

Reageren op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

Door meer interactie met jouw klanten te creëren, kan je ook een link naar een webshop maken, zo heb je meer invloed op het gedrag van jouw klanten.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu