QR codes die niet meer werken

Niets is vervelender dan dat na het aanmaken en gebruik van een QR code, hij ineens ophoudt met werken. Bij sommige QR code websites is dit het geval, en moet je betalen om je QR code te laten werken. Maar, hoe kan dit? En blijven QR codes van gratisqrcode.nl wel gewoon werken?

In het kort

  • Als je QR codes aanmaakt dan worden deze bij sommige sites na bepaalde tijd ‘gedeactiveerd’ zonder dat je hier iets van weet;
  • Wij zijn tegen dit soort praktijken, en bij ons blijven alle QR codes dan ook voor altijd werken;
  • Wij bieden zowel statische als dynamische QR codes gratis aan, die eindeloos blijven werken.

Werking QR code

Elke QR code die is aangemaakt op gratisqrcode.nl blijft voor altijd werken.

Op andere QR code generatoren moet je na verloop van tijd bijbetalen om de QR code te blijven gebruiken. Deze aanbieders doen dit door gebruik te maken van dynamische QR codes.

Vaak is het op andere generatoren onduidelijk of er een statische of dynamische QR code wordt aangemaakt. Door de werking van dynamische QR codes geven deze QR codes de mogelijkheid om stop te worden gezet. Dit kan doordat de QR code loopt via een pagina die van de QR code generator is.

Het gebruik van dynamische QR codes is erg handig, maar sommige sites vragen geld om de QR code te laten werken, terwijl dit vooraf onduidelijk was. Gratisqrcode is hier op tegen, en wij bieden dan ook gratis QR codes die oneindig blijven werken.

Een QR code generator waarbij zonder een betaald account je QR code na 15 dagen gedeactiveerd wordt.Β 

Oplossingen

Natuurlijk wilt niemand er na een bepaalde tijd achter komen dat ze ineens moeten betalen voor de QR code die eerst gratis leek. Daarom zijn er hiervoor een paar oplossingen:

  1. Maak statische QR codes aan, als dynamische QR codes niet nodig zijn; statische QR codes werken sowieso onbeperkt.
  2. Als je een dynamische QR code nodig hebt: ga dan naar een site die gratis QR codes aanbiedt die altijd blijven werken. Je hoeft gelukkig niet lang te zoeken, want precies dit bieden wij aan!

-Wil je deze gratis QR codes maken? Klik dan hier.

-Wil je meer lezen over wat ons model is?

-Of klik hier om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je QR code te personaliseren.

FAQ

Nee, bij Gratisqrcode.nl werken alle QR codes voor altijd; zowel de gratis als de betaalde variant verlopen dus nooit. Andere QR generatoren forceren je om een abonnement te nemen, en schakelen je QR code uit als je dit niet doet. GratisQRcode doet niet aan deze praktijken, maar biedt QR codes aan die zijn te personaliseren, die onbeperkt te creΓ«ren zijn, en altijd zullen blijven werken! QR codes kun je bij ons hier aanmaken.

De meest gestelde vraag!Β  Het is ook een grote frustratie indien jullie (onze klanten) andere QR generatie platformen hebben gebruikt. Je maakt blijkbaar een dynamische QR Code aan en je weet niet dat er een abonnement achter zit….). Dat kunnen wij beter. Dus verloopt het?

Antwoord: nee.

Bij een statische QR Code (deze maak je hier aan) worden alle gegevens, die je invult in het formulier, weggeschreven in de QR Code zelf. De QR Code wordt eenmalig door ons gegenereerd en na het downloaden ook weer van onze server verwijderd. Er is geen connectie meer tussen de QR Code en onze website.

 

Vandaar dat de statische QR Code dus nooit verloopt. Dat is het voordeel. Het nadeel van een statische QR Code? Elke week ontvangen wij een mail van klant die zijn QR Code heeft afgedrukt op een folder bijvoorbeeld en er achter komt dat de ingevoerde gegevens niet kloppen. Met de vraag aan ons of deze aangepast kunnen worden….. Je begrijpt…dat kan nooit, echt nooit meer….

-> Ook wij bieden dynamische QR Codes aan, die niet verlopen. Lees meer

Meer informatie:

Bij GratisQRcode.nl heb je altijd de keuze om niks te betalen en zit je nooit vast aan abonnementen. Dankzij donaties en betalingen voor extra diensten is het mogelijk dat gratisqrcode.nl al jaren kosteloos QR codes aanbiedt. Zo kan je voor een scherpe prijsΒ  ervoor kiezen het logo van GratisQRcode uit beeld te laten bij dynamische QR codes, of kan je voor een klein bedrag statisch QR codes in pdf downloaden, en hoef je niet te wachten.

Dankzij jullie donaties kunnen we al jaren deze website runnen, en we willen dat nog lang blijven doen. Wil jij ons hierbij helpen? Dan kan je hier kijken naar alle voordelen die een donatie biedt.