Meer over QR Codes

Regelmatig krijgen wij vragen over de werking van een QR code, hoe je een QR code kan aanmaken, of de QR code gratis is en of deze niet verloopt!

Lees onze blogs, dan worden heel veel vragen beantwoord! Heb je nog een vraag, neem contact op.

Envelop met daarin de brief met een QR code naar de feestkalender.

De QR code feestkalender

Een QR code die 10.000 keer gescand is? Pleegzorg Nederland zet haar pleeggezinnen in het zonnetje in de week van de pleegzorg met hun QR code feestkalender. Makkelijk, toegankelijk, en leuk!

Landingspagina van de review QR code. Hier wordt een aantal sterren, een tekst, en evt. een email achtergelaten, waarna de review verstuurd kan worden.

Reviews met een QR code

Voor veel bedrijven zijn reviews een erg goeie manier om vertrouwen op te bouwen onder (potentiΓ«le) klanten. De truc is om er zoveel mogelijk binnen te krijgen van tevreden klanten. Hoe doe je dat? De review QR code is een ideaal middel!

Meerdere (social media) links in je QR Code

Als je met een QR code alleen doorlinkt naar je website, missen klanten misschien wel je social media, mail, of betaalpagina. Maar geen zorgen! Met het type meerdere links kan je met slechts 1 QR code klanten doorsturen naar alle platformen waarop jij actief bent.

Trap er niet in!

Bij veel QR code generatoren maak je een QR code aan, denkend dat deze gratis is en blijft werken. Maar, kort daarna werkt deze QR code niet meer en moet je ineens betalen om hem te laten werken. Wij zijn wel transparant! Lees hier wat u van ons kunt verwachten.

Verlopen QR-Code

Blijft mijn QR code werken?

Het is nogal vervelend als je moeite hebt gestoken in het maken van een QR code, maar je achteraf ineens moet betalen om je QR code te laten werken. Hoe werkt dit? En werken QR codes van gratisqrcode.nl wel onbeperkt?

Het verschil tussen een dynamische en statische QR Code

Voor een succesvolle QR code campagne is het cruciaal om de juiste soort QR code te kiezen. In deze blogpost wordt de werking, het verschil, en de voor- en nadelen van statische- en dynamische QR codes duidelijk.

QR code personaliseren

Als je je QR codes mooier en professioneler wilt laten overkomen, dan kan je niet om het personaliseren ervan heen. Lees meer over welke opties er allemaal zijn en hoe je deze kan gebruiken.

GratisQRCode: de QR code bulkgenerator

Heb jij voor je product heel veel QR codes nodig? Dat lijkt veel moeite! Welnee, met de bulkgenerator kan je met Γ©nkele klikken tot wel honderd unieke QR codes gratis genereren. Lees hier over de vele voordelen, en hoe jij de bulkgenerator kan gebruiken!

QR code voor producten of bedrijfspagina

Als je QR codes op je machines of producten wilt plaatsen dan is het QR code type landingspagina echt wat voor jou! Alle informatie die jouw klanten over je product nodig hebben op één plek. Lees over de mogelijkheden van dit QR code type, hoe hij kan worden aangemaakt, en wanneer je hem kan gebruiken.

Wifi via een QR code?

Wil je het verbinden met je Wifi netwerk laagdrempeliger, makkelijker, en sneller maken? Lees wat de voordelen van Wifi QR codes zijn en hoe je ze kunt aanmaken.

Tips voor het drukken van QR codes

Om bij het drukken van QR codes de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk om gebruik te maken van vectorbestanden. Lees hier wat dat zijn, hoe je ze aanmaakt, en wat de voor- en nadelen zijn.

Tekst verspreiden met een QR code

Het gebruik van QR codes met de optie ‘tekst’ heeft een aantal voordelen tov andere methodes. Lees hier wat deze voordelen zijn en hoe dit type QR code kan worden aangemaakt.