Meer over QR Codes

Regelmatig krijgen wij vragen over de werking van een QR code, hoe je een QR code kan aanmaken, of de QR code gratis is en of deze niet verloopt!

Lees onze blogs, dan worden heel veel vragen beantwoord! Heb je nog een vraag, neem contact op.

De barcode gaat met pensioen, en de QR code gaat hem vervangen

De barcode gaat wereldwijd de QR code vervangen! Dit zorgt ervoor dat er op producten allerlei nieuwe informatie kan komen te staan over bijvoorbeeld herkomst, duurzaamheid, en gebruikte materialen. De QR code is dus de toekomst.

Meerdere (social media) links in je QR Code

Als je met een QR code alleen doorlinkt naar je website, missen klanten misschien wel je social media, mail, of betaalpagina. Maar geen zorgen! Met het type meerdere links kan je met slechts 1 QR code klanten doorsturen naar alle platformen waarop jij actief bent.

Trap er niet in!

Bij veel QR code generatoren maak je een QR code aan, denkend dat deze gratis is en blijft werken. Maar, kort daarna werkt deze QR code niet meer en moet je ineens betalen om hem te laten werken. Wij zijn wel transparant! Lees hier wat u van ons kunt verwachten.

Verlopen QR-Code

Blijft mijn QR code werken?

Het is nogal vervelend als je moeite hebt gestoken in het maken van een QR code, maar je achteraf ineens moet betalen om je QR code te laten werken. Hoe werkt dit? En werken QR codes van gratisqrcode.nl wel onbeperkt?

Het verschil tussen een dynamische en statische QR Code

Voor een succesvolle QR code campagne is het cruciaal om de juiste soort QR code te kiezen. In deze blogpost wordt de werking, het verschil, en de voor- en nadelen van statische- en dynamische QR codes duidelijk.

QR code personaliseren

Als je je QR codes mooier en professioneler wilt laten overkomen, dan kan je niet om het personaliseren ervan heen. Lees meer over welke opties er allemaal zijn en hoe je deze kan gebruiken.

GratisQRCode: de QR code bulkgenerator

Heb jij voor je product heel veel QR codes nodig? Dat lijkt veel moeite! Welnee, met de bulkgenerator kan je met énkele klikken tot wel honderd unieke QR codes gratis genereren. Lees hier over de vele voordelen, en hoe jij de bulkgenerator kan gebruiken!

QR code voor producten of bedrijfspagina

Als je QR codes op je machines of producten wilt plaatsen dan is het QR code type landingspagina echt wat voor jou! Alle informatie die jouw klanten over je product nodig hebben op één plek. Lees over de mogelijkheden van dit QR code type, hoe hij kan worden aangemaakt, en wanneer je hem kan gebruiken.

Wifi via een QR code?

Wil je het verbinden met je Wifi netwerk laagdrempeliger, makkelijker, en sneller maken? Lees wat de voordelen van Wifi QR codes zijn en hoe je ze kunt aanmaken.

Tips voor het drukken van QR codes

Om bij het drukken van QR codes de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk om gebruik te maken van vectorbestanden. Lees hier wat dat zijn, hoe je ze aanmaakt, en wat de voor- en nadelen zijn.

Tekst verspreiden met een QR code

Het gebruik van QR codes met de optie ’tekst’ heeft een aantal voordelen tov andere methodes. Lees hier wat deze voordelen zijn en hoe dit type QR code kan worden aangemaakt.

Alles over een QR code op je visitekaartje

Een QR code ipv een visitekaartje? Ja! Een QR code heb je makkelijk bij de hand, de ander raakt hem nooit kwijt, en het is veel sneller! In deze blogpost wordt duidelijk hoe je een QR code met deze toepassingen aanmaakt, en wat de voordelen zijn.

QR code genereren: De Checklist

Je wilt graag de perfecte QR code voor je project! Maar hierbij moet je aan heel veel dingen denken. GratisQRCode helpt je graag met deze praktische punten voor het generen van de perfecte QR code!

Makkelijk betalen met een QR code?

Betalen d.m.v. een QR code komt steeds vaker voor, en is ook heel handig. In deze blogpost leggen we uit hoe zo’n QR code kan worden aangemaakt.

Hoe groot moet een QR code zijn?

Als je een QR code op papier hebt, dan wil je dat die opvalt, maar ook niet teveel ruimte inneemt. Het is dan ook belangrijk dat je de ideale afmetingen voor jouw QR code hebt.