Hoe Gratis is Gratis QR Code?

Wat is jullie model?

Hebben jullie ook betaalde QR codes?

Blijven jullie QR codes werken?

Antwoord: 99%

Gratis QR Code is, zoals het al zegt, Gratis. Maar liefst 99% maakt en gebruikt onze Gratis QR codes.
Het is het grootste QR code generator van de Benelux en we bestaan inmiddels al 11 jaar. Je kan hier voor zowel de statische als dynamische QR code deze gratis aanmaken. (Wat is het verschil?)

We genereren per week op zijn minst 40.000 QR codes, het overgrote deel daarvan is gratis en onze QR codes verlopen nooit! We nemen de grootste frustratie weg bij mensen. Namelijk, je maakt een QR code aan bij een andere partij (QR code generator, of QR studio bijvoorbeeld) en je komt er na 2 weken achter dat de QR code niet meer werkt omdat je moet betalen. Wij vinden dat belachelijk, en dat kan en moet anders.

Waarvoor kan je wel betalen? Hieronder verder:

Onze cijfers
35000
Gegenereerde statische QR codes per week
7000
Actieve dynamische QR codes
100000
Aantal dynamische QR code scans

Ons model:

Deze vraag krijgen we…..altijd!

Ja het blijft gratis! Hoe dan? Wat is jullie model?

Voor de statische QR codes vragen wij om vrijwillige donaties. Waarom? Deze QR code wordt meer dan 200.000 keer per maand aangemaakt en wij onderhouden deze service voor je! Je voordeel? Je staat niet meer in de wachtrij staan en kan de QR code ook als PDF downloaden. Gelukkig zien we elke dag donaties binnen komen.

De dynamische QR code is ook volledig gratis! Dat is uniek in de markt. Andere QR code websites (qrcode.studio, qrcodegenerator.com etc) vragen allemaal al snel €5 to €10 euro per maand. Snel verdiend toch?

Maar wat is het ‘addertje’

De gratis variant van de dynamische QR code toont na het scannen van de QR code kort (2 seconden) ons logo om je zo door te sturen naar de doel website.

Wil je dat niet? Dat kan. Dan betaal je eenmalig € 8.99 voor deze QR code en dan ben je er voor altijd vanaf. Geen abonnementen, helemaal niets! Top toch?

Voor de grootgebruikers (20 of 100 QR codes) hebben we een bundel pakket (zie hieronder). Ook dit zijn weer eenmalige bedragen en je QR code zal ook hier voor altijd werken.

 

Verloopt jullie dynamische QR code?

De meest gestelde vraag en ook een grote frustratie bij andere QR generators: je maakt een dynamische QR code aan en je weet niet dat er een abonnement achter zit…

Antwoord: nee. Maak je bij ons een gratis (of achteraf betaalde QR code aan), dan verloopt die nooit. Deze blijft het doen voor altijd. Aantal max. scans is op basis van een fair use policy. Of te wel bij ‘normaal gebruik’ zal je die niet elke 5 seconden scannen.

1 uitzondering om het systeem op te schonen. Indien de QR code niet meer gescand wordt in een periode van een jaar, dan wordt deze gedeactiveerd. Je krijgt hiervoor voortijdig een waarschuwings emailtje.

Dynamische QR code

probeer het zelf!

gratis variant

Voorbeeld QR Code betaald

betaalde variant
(€ 8.99)

Statische QR code

probeer het zelf!

NOS logo QR Code statisch

Samenvattend

Wij zijn 30 tot 99% goedkoper dan andere QR code aanbieders.

Gelooft u dit niet? Bekijk onderstaande tabel! Deze vergelijkt de totale kosten van betaalde dynamische QR codes. We vergelijken 8 verschillende aanbieders voor een tijd van 3 en 5 jaar.

3 jaar:

Deze tabel toont 8 verschillende aanbieders (QRPush, QR.io, QRfy, QR Link, MeQR, QR Code Generator, Trueqrcode, en Gratisqrcode. De kosten van betaalde dynamische QR codes voor 3 jaar worden vergeleken. Voor zowel een enkele, als een bundel van 20 of 100 QR codes is gratisqrcode veel goedkoper.

5 jaar:

Deze tabel toont 8 verschillende aanbieders (QRPush, QR.io, QRfy, QR Link, MeQR, QR Code Generator, Trueqrcode, en Gratisqrcode. De kosten van betaalde dynamische QR codes voor 5 jaar worden vergeleken. Voor zowel een enkele, als een bundel van 20 of 100 QR codes is gratisqrcode veel goedkoper.

De tabel geeft een indicatie van hoeveel het kost om een dynamische QR zonder reclame te gebruiken voor 3 of 5 jaar per aanbieder. De indicatie is o.b.v. de totale kosten van een aankoop of abonnement voor 3 of 5 jaar, afgerond op hele euro’s en exclusief btw.