QR code en Corona

QR codes zijn nog nooit zo populair geweest dan ooit te voren. Waarom? QR biedt veel mogelijkheden in de horeca, winkels, betalingen, collectes e.d. We merken een enorme toename aan het maken van QR codes, voorheen waren dit gemiddeld 5000 per dag nu zitten wij op een gemiddelde van 9000 per dag aangemaakte codes, dat is bijna een verdubbeling van dataverbruik. Dit is dataverbruik die wij aan kosten hebben, om deze website gratis te laten blijven hebben en houden wij vast aan uw steun! Steun ons daarom ook, wij helpen u immers ook verder.

QR codes voor de horeca

De vraag naar QR codes voor de horeca is booming! Juist met QR codes kan men heel gemakkelijk afrekenen van je bestelling, geen contant geld meer en geen gedoe maar je maakt een koppeling naar een kassasysteem en de code die gegenereerd wordt word betaald met iDEAL.

Je gasten scannen jouw QR-code op tafel, kamer, gevel of balie met hun smartphone en komen automatisch – met het tafelnummer al gekoppeld – op je bestelsite. Het is niet nodig een app te installeren, te navigeren naar een webversie of in te loggen. Via deze digitale menukaart maken je gasten hun keuze, die ze direct online kunnen afrekenen. De order komt direct binnen in de kassa en bij de keuken of bar. Jij bepaalt of je de order vervolgens persoonlijk wilt uitserveren, of dat gasten juist hun bestelling op mogen halen bij een afhaalbalie. Eenvoudig en efficiënt – precies waar je gast naar zoekt!

QR-bestellen biedt uitkomst in de anderhalve-meter-samenleving. Hoe precies dit werkt kunnen wij een op een wel uitleggen, u kunt hier een afspraak voor maken met dWork webdesign – het bedrijf achter deze website.

Betaal providers zoeken voor QR codes

Wij doen veel zaken met Mollie, hier is het gratis om een account aan te maken en de kosten per transactie is relatief laag. Niet alleen iDEAL kan gekoppeld worden maar ook bankcontant, Sofort, Apple Pay, Creditcard, Paypal en veel meer.

Gratis aanmaken van een QR code - Gratis QR code generator

Een QR code aanmaken op deze website is gratis, ook de aantal scans op deze QR code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR code welke u zelf aanmaakt niet verlopen, en wij zullen hier ook geen geld voor vragen. Heeft u specifieke wensen, wilt u een website laten maken, wilt u een dergelijke QR code generator hebben op uw website? Neemt u hiervoor contact op met dWork webdesign in Den haag. Mocht u willen adverteren op deze website, dat kan hier.

Reageren op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

Door meer interactie met jouw klanten te creëren, kan je ook een link naar een webshop maken, zo heb je meer invloed op het gedrag van jouw klanten.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu