Gratis een QR Code aanmaken?

Ongelimiteerd, onbeperkt, altijd gratis!

Gratis QR code

Maak een QR code aan in verschillende maten, kleuren, en resoluties. De QR code kan helemaal aangepast worden naar eigen voorkeur!

Relaties

Een QR code is goed voor meer verkeer naar uw dienst, product of website. Ook kunt u eenvoudig teksten verwijzen naar het product.

Awareness

Een QR code plaatsen op uw auto, vrachtwagen vraagt om aandacht. Mensen kijken, scannen en zo creëert u awareness.

Het aanmaken van een QR code is gratis!


Op gratis QR Code is het aanmaken van een QR code echt gratis. Dat terwijl u bij andere “Gratis QR code” websites wel rekening moet houden met beperkingen van de QR code, of in sommige gevallen er zelfs voor moet betalen. Wij bieden dit geheel gratis aan. Een QR Code maken is en zal ook in de toekomst gratis blijven. Tevens zullen wij nu en in de toekomst blijven investeren om deze website altijd online te laten blijven.

Wat is een QR code?


QR staat voor Quick Respons en is een barcode die ingescand kan worden met bijvoorbeeld de camera van je mobiele telefoon. De QR code kan gebruikt worden voor het verwijzen naar een website waar bijvoorbeeld een actiepagina aan gekoppeld is maar ook voor andere doeleindes.

De gebruiker start zijn QR reader software op zijn mobiele telefoon en richt met de camera van zijn telefoon op de QR-code tot die volledig in beeld is. In sommige gevallen moet men een foto maken van de QR code (het plaatje) en in andere gevallen detecteert de software automatisch de QR code. De software registreert automatisch de inhoud van de QR-code.

Wat kan een QR code?


QR codes kunnen e-mailadressen, sms berichten, telefoonnummers, teksten (maximaal 7089 tekens), website adressen bevatten. Je kan ook hier gratis een eigen QR code maken. Op dit moment worden er mogelijkheden onderzocht voor video, audio en beeldmateriaal.

QR codes kunnen worden gebruikt in een scala van toepassingen. Voorbeelden zijn productie, logistiek en verkoop toepassingen. In termen van dagelijks gebruik kan de QR-code wordt gedrukt op boeken, visitekaartjes, posters, advertenties, billboards, kranten, T-shirts, verpakkingen, perskaarten, entreebewijzen, loterijkaarten de mogelijkheden lijken eindeloos.

Door het aanmaken van een QR code kan je bezoekers trekken naar websites voor acties en of boodschappen doen. In Japan en Korea waar de QR code al helemaal is geïntegreerd wordt de QR code gebruikt in de metro, waarmee boodschappen kunnen worden gedaan, terwijl je niet in een winkel hoeft te zijn. De toepassingen van de QR code zijn eindeloos.

Recent geplaatst

Wat betekent QR code eigenlijk?

QR staat voor Quick Response “snelle reactie”. De QR code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. QR codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen in de industriële markt, maar is nu erg in opmars om voor meer doeleindes gebruikt te worden.

Denso is een toeleverancier van Toyota en levert elektronische componenten en samenstellingen. Toen Toyota eiste dat de onderdelen beter identificeerbaar moesten zijn, werd door een dochteronderneming van Denso een tweedimensionale streepjescode ontwikkeld. Deze code werd aanvankelijk alleen in de auto-industrie gebruikt. Het bedrijf Denso-Wave besloot zijn patentrecht niet uit te oefenen. Dit betekent dat QR-codes vrij gegenereerd kunnen worden door iedereen.

QR code gebruiken voor reclame