Meer over QR Codes

Regelmatig krijgen wij vragen over de werking van een QR code, hoe je een QR code kan aanmaken, of de QR code gratis is en of deze niet verloopt!

Lees onze blogs, dan worden heel veel vragen beantwoord! Heb je nog een vraag, neem contact op.

Wifi via een QR code?

0

Wil je het verbinden met je Wifi netwerk laagdrempeliger maken? Lees wat de voordelen van Wifi QR codes zijn en hoe je ze kunt aanmaken.

Tips voor het drukken van QR codes

0

Om bij het drukken van QR codes de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk om gebruik te maken van vectorbestanden. Lees hier wat dat zijn, hoe je ze aanmaakt, en wat de voor- en nadelen zijn.

Alles over een QR code op je visitekaartje

0

Een QR code ipv een visitekaartje? Ja! Een QR code heb je makkelijk bij de hand, de ander raakt hem nooit kwijt, en het is veel sneller! In deze blogpost wordt duidelijk hoe je een QR code met deze toepassingen aanmaakt, en wat de voordelen zijn.

Kwaliteit van de QR Code

0

De kwaliteit van de QR code bepaalt hoe goed jouw QR code is te scannen. Lees er hier meer over zodat jouw QR code altijd te scannen is!

QR code en corona

0

QR codes worden sinds de coronaperiode veel vaker gebruikt, en het omgaan met QR codes gaat dan ook steeds soepeler. Wat betekent dit voor het gebruik van QR codes na de coronaperiode?

Verlopen QR-Code

Blijft mijn QR code werken?

28 reacties

Het is nogal vervelend als je moeite hebt gestoken in het maken van een QR code, maar je achteraf ineens moet betalen om je QR code te laten werken. Hoe werkt dit? En werken QR codes van gratisqrcode.nl wel onbeperkt?

QR code personaliseren

6 reacties

Als je je QR codes mooier en professioneler wilt laten overkomen, dan kan je niet om het personaliseren ervan heen. Lees meer over welke opties er allemaal zijn en hoe je deze kan gebruiken.

Menu