Meer over QR Codes

Regelmatig krijgen wij vragen over de werking van een QR code, hoe je een QR code kan aanmaken, of de QR code gratis is en of deze niet verloopt!

Lees onze blogs, dan worden heel veel vragen beantwoord! Heb je nog een vraag, neem contact op.

Verlopen QR-Code

Blijft mijn QR code werken?

28 reacties

Het is nogal vervelend als je moeite hebt gestoken in het maken van een QR code, maar je achteraf ineens moet betalen om je QR code te laten werken. Hoe werkt dit? En werken QR codes van gratisqrcode.nl wel onbeperkt?

QR code personaliseren

6 reacties

Als je je QR codes mooier en professioneler wilt laten overkomen, dan kan je niet om het personaliseren ervan heen. Lees meer over welke opties er allemaal zijn en hoe je deze kan gebruiken.

GratisQRCode: de QR code bulkgenerator

0

Heb jij voor je product heel veel QR codes nodig? Dat lijkt veel moeite! Welnee, met de bulkgenerator kan je met énkele klikken tot wel honderd unieke QR codes gratis genereren. Lees hier over de vele voordelen, en hoe jij de bulkgenerator kan gebruiken!

QR code voor producten of bedrijfspagina

0

Als je QR codes op je machines of producten wilt plaatsen dan is het QR code type landingspagina echt wat voor jou! Alle informatie die jouw klanten over je product nodig hebben op één plek. Lees over de mogelijkheden van dit QR code type, hoe hij kan worden aangemaakt, en wanneer je hem kan gebruiken.

Wifi via een QR code?

0

Wil je het verbinden met je Wifi netwerk laagdrempeliger, makkelijker, en sneller maken? Lees wat de voordelen van Wifi QR codes zijn en hoe je ze kunt aanmaken.

Tips voor het drukken van QR codes

0

Om bij het drukken van QR codes de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk om gebruik te maken van vectorbestanden. Lees hier wat dat zijn, hoe je ze aanmaakt, en wat de voor- en nadelen zijn.

Tekst verspreiden met een QR code

0

Het gebruik van QR codes met de optie ’tekst’ heeft een aantal voordelen tov andere methodes. Lees hier wat deze voordelen zijn en hoe dit type QR code kan worden aangemaakt.

Alles over een QR code op je visitekaartje

0

Een QR code ipv een visitekaartje? Ja! Een QR code heb je makkelijk bij de hand, de ander raakt hem nooit kwijt, en het is veel sneller! In deze blogpost wordt duidelijk hoe je een QR code met deze toepassingen aanmaakt, en wat de voordelen zijn.

QR code genereren: De Checklist

0

Je wilt graag de perfecte QR code voor je project! Maar hierbij moet je aan heel veel dingen denken. GratisQRCode helpt je graag met deze praktische punten voor het generen van de perfecte QR code!

Makkelijk betalen met een QR code?

0

Betalen d.m.v. een QR code komt steeds vaker voor, en is ook heel handig. In deze blogpost leggen we uit hoe zo’n QR code kan worden aangemaakt.

Hoe groot moet een QR code zijn?

1 reactie

Als je een QR code op papier hebt, dan wil je dat die opvalt, maar ook niet teveel ruimte inneemt. Het is dan ook belangrijk dat je de ideale afmetingen voor jouw QR code hebt.

Bestand in een QR code zetten

0

Foto’s en bestanden in QR codes zetten is een slimme toepassing van QR codes. Lees hier over hoe eenvoudig het is om een QR code met een bestand of foto erin aan te maken.

Paspoort en ID krijgen QR-code op achterkant

0

ID-kaarten en paspoorten zijn er vanaf augustus 2021 net wat anders uit gaan zien. Een QR code gaat het BSN vervangen. De QR code moet de privacy van burgers beschermen, en identiteitsfraude tegengaan.

Kwaliteit van de QR Code

0

De kwaliteit van de QR code bepaalt hoe goed jouw QR code is te scannen. Lees er hier meer over zodat jouw QR code altijd te scannen is!

Menu