Uw bedrijf op Gratis QR Code

Wij steken vrij veel tijd in dit project om u te woord te staan, om mail te beantwoorden en vragen te beantwoorden. Ook voor onderhoud aan de website en het schrijven van artikelen. Dit kost naast geld ook tijd, dit zodat u de codes kunt uitdraaien en altijd gratis kan blijven gebruiken. Dit doen wij graag en blijven dit ook doen.

Plaats nu uw bedrijf hier

De kosten op premium te staan op deze website zijn slechts €10,- per maand (excl. BTW). Er wordt jaarlijks gefactureerd, na betaling van de factuur krijgt u login gegevens van uw eigen pagina. Hierin heeft u toegang om in een aantal simpele stappen uw eigen pagina aan te passen (zie schema hiernaast).

Er wordt jaarlijks een maand voor afloop een nieuwe factuur gestuurd, u bent niet verplicht een nieuw jaar verder aan te gaan.

Voordelen

Wekelijks komen er ruim 1800 bezoekers deze website bezoeken. De website heeft een hoge page autoriteit waardoor het aantrekkelijk is een link te hebben op deze website (Uw SEO specialist zal dit bevestigen). Door een link te hebben op een website met een hoge autoriteit zal dit ook uw vindbaarheid bevorderen.

Los daarvan kunnen wij met het geld welke wij opsparen functies uitbreiden. Denk daarbij aan:

Toegankelijke API (voor ontwikkelaars)
Systeem om de eerder gemaakte code aan te kunnen passen
Uitbreiding voor het genereren van QR codes
Specifieke wensen kosteloos te kunnen uitvoeren

Kortom, hierdoor helpt u met uw donatie een steentje bij zodat Gratis QR Code altijd gratis blijft en zo ook de toekomstige functies.

Onze statistieken - bezoekers

Meld uw bedrijf nu aan

  • 0,00 €
    Wanneer u dit aanvinkt gaat u akkoord met de koop / contract verplichting van tenminste 1 jaar. Onze voorwaarden zijn hier te vinden en op te vragen via onze website.

Meer voordelen

Wanneer u op een website zoals deze vermeld staat, waarbij u zelf uw diensten kan aanbieden met vermelding van uw website, telefoonnummer en e-mailadres, verhoogt dit potentieel uw omzet.

Effectief met uw bedrijfsnaam een online presentatie met hoge zichtbaarheid, dat tegen een zeer breed publiek.

Vergroot uw klantenkring. Altijd en goed zichtbaar, zonder reclame van een ander! Plaats op uw bedrijvenpagina uw eigen unieke tekst met uw zoekwoorden.

Gratis QR Code heeft gemiddeld 1800 bezoekers per week. Een absolute meerwaarde voor de vindbaarheid van uw eigen website.

Statistieken maand juni / juli
Menu