Tip: QR code link aanmaken

Het maken van een QR code is makkelijk, GRATIS en snel. Je vult je gegevens in waar je een QR code voor wilt maken en klikt op de knop QR code aanmaken.

QR code link aanmaken: dit is een simpele oplossing voor als reclame op de bus, auto, gevel of een folder. Je geeft de link aan en klik op QR code aanmaken. De QR code kan je dan laten bedrukken, als sticker of printen voor reclame materiaal.

Hier kan je de QR code aanmaken.

Gratis aanmaken van een QR code - Gratis QR code generator

Maak hier gratis een dynamische QR code aan. Een QR code aanmaken op deze website is gratis, ook de aantal scans op deze QR code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR code welke u zelf aanmaakt niet verlopen, en wij zullen hier ook geen geld voor vragen. Heeft u specifieke wensen, wilt u een website laten maken, wilt u een dergelijke QR code generator hebben op uw website? Neemt u hiervoor contact op met dWork webdesign in Den haag. Mocht u willen adverteren op deze website, dat kan hier.

Reageren op dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

 • S. Ismangil
  11 juni 2020 13:06

  Hallo,

  Op een school willen wij graag dat verschillende docenten zich presenteren aan studenten maar dan online in een kort filmpje dat studenten te zien krijgen op hun mobieltje via het scannen van (verschillende, dus 1 per docent) QR-codes.
  – Is dit mogelijk?
  – kan de QR-code verwijzen naar het interne netwerk van de school waar op een drive de films dan opgeslagen zijn, dus niet voor studenten zomaar online te plaatsen. Dit betekent dus dat in de QR-code het account voor toegang op de schooldrive meegegeven moet worden (is dit mogelijk)
  – zijn er andere suggesties die net zo goed zo niet beter zijn? (qua opslag en toegankelijkheid van de introfilmpjes)

  mvrgroet,

  Beantwoorden
 • Hoi,

  1. ja dat is mogelijk
  2. ja deels wel, als ik het goed begrijp wil je dat de docenten de code scannen, de link opent dan naar de drive van school en logt automatisch in? In dat geval niet, wat wel kan is dat je die login informatie als text meegeeft met een link erbij, de tekst kan men lezen en de link zelf aanklikken, de login is meegegeven en kan men dan zelf in typen.
  3. zeker, gebruik vimeo, dan kan je het filmpje verborgen zetten en alleen met een directe link kan men het fimpje zien / openen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

Door meer interactie met jouw klanten te creëren, kan je ook een link naar een webshop maken, zo heb je meer invloed op het gedrag van jouw klanten.

Gratis dynamische QR code maken

Door een dynamische link te gebruiken kan je een dynamische QR code aanmaken. Dat is een QR code die je dus kan aanpassen. Heb je een foutje gemaakt bij het invoeren van de link, maar je drukwerk ligt al klaar? Pas de link aan, en je hoeft niet opnieuw je drukwerk te betalen. Lees hier meer of maak direct een dynamische link aan voor jouw QR code..

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu