Stink er niet in! En let goed op!

Ook vandaag hebben wij twee mensen aan de telefoon gehad, een met een nieuw opgezet bedrijfje, drukwerk al aangemaakt en wat blijkt de QR code welke ze aanmaakte werkt niet meer. Ze moest inloggen, maar dat hebben wij niet. Blijkt dat de QR code op een ander website gratis had aangemaakt en die na al het werk niet meer geldig is.

Onze QR codes blijven wel geldig en gratis!

Heel vervelend is dat want nu moet ze een verplicht abonnement bij die website afnemen, dat terwijl het “Gratis” wordt aangeboden. Op onze website heb je die ellende niet, nu niet en wij zorgen (ook al moeten wij maandelijks geld toeleggen) dat dit altijd gratis blijft.

Kijk goed wanneer je een QR code aanmaakt

Kijk heel goed bij welke website je dit doet, doe je het bij een verkeerde website ben je verplicht extra kosten te maken, terwijl je het zelfde (misschien nog beter ook) op www.gratisQRcode.nl het geheel gratis kan aanmaken!

Gratis aanmaken van een QR code - Gratis QR code generator

Een QR code aanmaken op deze website is gratis, ook de aantal scans op deze QR code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR code welke u zelf aanmaakt niet verlopen, en wij zullen hier ook geen geld voor vragen. Heeft u specifieke wensen, wilt u een website laten maken, wilt u een dergelijke QR code generator hebben op uw website? Neemt u hiervoor contact op met dWork webdesign in Den haag. Mocht u willen adverteren op deze website, dat kan hier.

Reageren op dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Hoi, dank voor de waarschuwing kwam voor ons net te laat, inderdaad een QR code aangemaakt (niet hier) maar op een andere website blijkt dat ik nu moet gaan betalen. Erg balen, kaartjes en folders al laten maken. Nu met een dilemma of ik nu verplicht maandelijks betaal of dat we de reeds gemaakte kaartjes en folders opnieuw laten maken.

    Beantwoorden
  • Al drukkerij krijgen wij regelmatig hiermee te maken. Gelukkig verwijzen wij onze klanten naar gratis QR code. Op deze website blijven de QR codes werken zonder dat er betaal moet worden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

Door meer interactie met jouw klanten te creëren, kan je ook een link naar een webshop maken, zo heb je meer invloed op het gedrag van jouw klanten.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu