Primeur met zelfstandig QR-code betalen

Untill, de grootste leverancier van kassasystemen voor de horeca in Nederland, lanceert als eerste horecaspecialist QR-code betalen. De omni-channel betaaloplossing van Payconiq wordt geïntegreerd binnen de toonaangevende en innovatieve kassasystemen van Untill. Untill maakt het leven van horecaondernemers in alle opzichten gemakkelijker en sneller. “Met deze integratie verbeteren we de betaalervaring in de horeca. Voor ondernemers én voor gasten. Contactloos mobiel betalen, zónder te wachten – dat betekent meer tijd voor elkaar en voor je bedrijf.” aldus Ramin Kader, CEO Payconiq Nederland.

Untill maakt het leven van horecaondernemers makkelijker, in álle opzichten. “Als ondernemer in de horeca stel je hoge eisen aan het kassasysteem dat je gebruikt”, weet Martin Limburg van Untill. “Het systeem moet eenvoudig en duidelijk in gebruik zijn, een real-time overzicht bieden van bestellingen en omzet, maar vooral aanvullen op de manier van werken die past binnen jouw zaak. Untill begrijpt als geen ander dat een kassasysteem veel méér is. Daarom koppelen wij ons kassasysteem aan alle geautomatiseerde systemen binnen een bedrijf, zodat je als ondernemer op elk moment van de dag exact weet waar je staat en snel kunt handelen.” aldus Limburg.

Efficiënt werken
De horeca kent vele uitdagingen, Untill ondersteunt ondernemers bij efficiënt, effectief en prettig werken. “We verbeteren zowel de klantervaring, als de gebruikerservaring. Via ons systeem sla je eenvoudig bestellingen aan, boek je tafels in en wordt alle bestel- en betaalinformatie direct gekoppeld aan de systemen binnen het bedrijf. Door het blijvend optimaliseren en upgraden van onze koppelingen en integraties, zorgen wij voor de ideale workflow. Voor bestellen, plannen, reserveren, administratie én betalen.” zegt Limburg. “Na het scannen van de QR-code wordt de tafel automatisch afgesloten. Het systeem is meteen up-to-date en nieuwe gasten kunnen direct plaatsnemen aan de vrijgekomen tafel. Minder handelingen, verbeterd gebruiksgemak en vooral: meer tijd voor jouw zaak en jouw gasten.”

Uniek in Nederland
Payconiq is de nieuwste partner binnen het uitgebreide netwerk van praktische koppelingen van Untill. “Uniek in Nederland”, zegt Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland. “Untill is de eerste horecapartij die onze omni-channel oplossing voor mobiel betalen integreert. We zijn enorm enthousiast, zeker ook doordat we elkaar op diverse vlakken versterken. Met als eindresultaat een tevreden klant, die met behulp van het scannen van een QR-code gemakkelijker en sneller kan betalen.”

Veilig, snel, duurzaam
De voordelen van betalen met Payconiq voor horeca en catering ondernemers – én gasten – maken de horeca-ervaring direct leuker en veiliger. Zo kunnen gasten afrekenen door het scannen de QR-code op de bon of een digitaal geprojecteerde QR-code via een handheld. “Gasten kunnen direct contactloos betalen, zonder te hoeven wachten op een pinterminal of iemand uit de bediening. Doordat betalen met Payconiq ook digitaal aangeboden wordt, is het afdrukken van een bonnetje niet noodzakelijk. Zo is mobiel betalen niet alleen eenvoudig en snel, maar óók nog eens duurzaam!” aldus Ramin Kader.

Reageren op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu