Nieuw! Uw bedrijf nu toevoegen aan onze website

Eerder hadden wij een donatie knop op onze website, een aantal mensen hebben hier gebruik van gemaakt, wij zijn hun zeer dankbaar voor (voor hen maken wij een uitzondering). Een extern reclame bureau welke de advertenties ook regelt voor ons op de website, wilde de donatie knop weg hebben en daar bedrijven op plaatsen. Gezien de aantal bezoekers welke wij hebben maandelijks krijgen op de website, is dit qua SEO veel beter voor u als bedrijf / dienst.

Hoe gaat dit in z’n werk? Heel simpel eigenlijk, doo te gaan naar deze pagina, kunt u zich aanmelden. Door eerst de betaling te verrichten, krijgt u van ons een eigen login van de website waarbij u uw gegevens kunt achterlaten. Daarbij kunt u de volgende toevoegen aan uw eigen pagina:

Premium vermelding
 Adres vermelding
 Logo plaatsing
 Beschrijving bedrijf
 Telefoonnummer
 E-mail adres
 Website vermelding
 Beheren van reacties
 Geverifieerd icoon
 Beheren van eigen pagina

Reageren op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu