In beeld: QR code – Vakantiehuis in Egmond

QR code voor vakantiehuis!

Vakantiehuis ‘Klein Geluk’ in Egmond

Vakantiehuis Klein Geluk staat op het prachtige kleine park rondom een molen;  Duinpark Egmond. Vlak bij Zee en liggend in de duinen.
De eigenaar wilde de bezoekers via een bord ook de mogelijkheid geven om meer informatie te krijgen over dit huisje. Zowel bij het huis als bij binnenkomst.

Via onze website Gratis QRcode heeft hij twee QR code aangemaakt:

Genieten in Egmond

Welkom bij ons vakantiehuis Klein Geluk in Egmond. In een oase van rust en comfort kleine geluksmomenten met elkaar beleven…..

Na een lange stranddag nagenieten op het privé gelegen terras bij de open haard of ontspannen in de sauna. Op loopafstand kunt u nog even naar de warme bakker, slager, visboer en supermarkt met ruime openingstijden.

De QR Code

QR code aanmaken is er gekozen voor een eigen kleur en logo in het midden.

Via Gratis QR Code kan je zowel de kleur als een logo toevoegen in het midden.

Scannen
1

Nieuwe scans deze week

De eigenaar geeft aan dat het aantal scans wordt bijgehouden in de website.

De QR Code wordt gelinkt naar een aparte pagina in de site. Als iemand de QR Code scanned, ziet de persoon alle informatie in 1 overzicht op zijn mobiel (foto’s/ contact/ beschikbaarheid) en kan doorklikken.

Coming Soon: QR codes die ook Dynamisch zijn. Lees meer 

Bordje maken

QR code is geprint op een plastic kleurenprint bord van BordenMax.nl

Alle informatie
Afdrukken gevelborden

Genieten aan zee in een prachtig luxe 6 persoons huisje. Inclusief Sauna, Openhaard en twee fietsen

Gratis via GratisQRCode uiteraard!

Genieten aan zee in een prachtig luxe 6 persoons huisje. Inclusief Sauna, Openhaard en twee fietsen

Boek een ander huisje op Duinpark Egmond.

Reageren op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu