Hoe gratis is Gratis QR code?

100% gratis! NUL Cent, free, geen geld, gratis! De naam in gratis QR Code zegt het zelf al “GRATIS” in de naam, wil zeggen dat het generen van onze QR code ook echt gratis is. Hij blijft werken, en hij is gratis!

4 veel gestelde vragen

Deze onderstaande vragen krijgen wij dagelijks gesteld, elke vraag beantwoorden wij altijd, ook al staande antwoorden vaak op de website, is het antwoorden van de vragen slechts 3 seconden werk.

Ik heb een QR code aangemaakt, is deze tijdelijk beschikbaar?
Nee, hij is echt onbeperkt beschikbaar. Maak hem nu aan, over 50 jaar zal ie het nog doen, en is het nog steeds gratis!

Moet ik betalen om een QR code aan te maken?
Nee, je kan hem zelf GRATIS aanmaken. Dit gaat heen simpel! Bij mijn weten is de jongste 10 jaar die een QR code zonder problemen heeft kunnen aanmaken. Dus als een jong kind een QR code kan aanmaken, kan u het ook!

Vervalt de QR code na een bepaalde tijd?
Nee, hij blijft altijd beschikbaar!

Is de QR code ook in het buitenland beschikbaar?
Ja, de QR code is in elk land beschikbaar!

Gratis aanmaken van een QR code - Gratis QR code generator

Maak hier gratis een dynamische QR code aan. Een QR code aanmaken op deze website is gratis, ook de aantal scans op deze QR code is ongelimiteerd en gratis. Wij rekenen geen geld voor het maken van een QR code, nu niet en nooit niet. Ook zal de QR code welke u zelf aanmaakt niet verlopen, en wij zullen hier ook geen geld voor vragen. Heeft u specifieke wensen, wilt u een website laten maken, wilt u een dergelijke QR code generator hebben op uw website? Neemt u hiervoor contact op met dWork webdesign in Den haag. Mocht u willen adverteren op deze website, dat kan hier.

Reageren op dit artikel

18 reacties. Reactie plaatsen

 • Goedenavond,

  Ik heb een vraag. Ik ben bezig met een project en wil in de komende tijd zeker 2 tot 5 codes per week aanmaken en gebruiken. Ik kwam op jullie site terecht, kunnen de QR codes gekoppeld worden aan een Facebook of Instagram post?

  Ik hoor het graag van jullie.

  Vriendelijke groeten,

  Alyssia

  Beantwoorden
 • Désirée H. A. H. Haagmans
  8 augustus 2020 12:40

  Ik lees als ik iets wilt aanmaken dat ik dan na 5 dagen gratis toch moet gaan betalen. Tot 49 euro per maand. Hoe kan dit. Want ik wil voor mijn zaak een sticker laten drukken maar niet coor 50 per maand. Ik word doorverwezen naar creditcard en daarna komt het bedrag

  Beantwoorden
  • Die codes heeft u niet ik herhaal NIET OP DEZE WEBSITE OF BIJ ONS AANGEMAAKT! neem contact op met de website waar u moet betalen. De codes die u op deze website aanmaakt (www.gratisqrcode.nl) zijn en blijven gratis!

   Beantwoorden
 • Kan ik ook een vectorbestand van mijn QR Code krijgen? Zo ja hoe.

  Beantwoorden
 • Hi,

  Zijn de QR-codes ook vrij van reclame. Dus dat er na het scannen geen reclame verschijnt alvorens de content wordt getoond?

  Ik hoor het graag. Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Daan van Tongeren
   27 januari 2021 21:24

   Ja die zijn vrij van reclame. Maak een QR code aan, bijvoorbeeld met een link erin, scan deze en je ziet het zelf.
   De informatie staat in de QR code zelf, dus oneindig geldig en houdbaar. Veel succes!

   Beantwoorden
 • Is er een limiet aan het aantal (verschillende) gratis codes dat je kunt aanmaken?

  Beantwoorden
 • Beste, gratis en ongelimiteerd QR codes aanmaken, zonder addertje onder het gras.. Wat is dan precies jullie verdienmodel?

  Beantwoorden
 • hi
  is het mogelijk om op jullie site van 2 links 1 code te maken?
  als dat kan hoe moet ik dat dan doen?

  Beantwoorden
  • QR code webmaster
   16 maart 2021 11:59

   Nee dat is niet mogelijk. Je gaat altijd naar 1 URL. Als je wil dat de gebruiken na het scannen kiest naar welke website die wil (bijvoorbeeld Facebook of Instragram), dan moet je een webpagina maken die die keuze geeft

   Beantwoorden
 • hi
  had een vraag zou ik ook een Qr code kunnen maken met product info zodat je gelijk de gebruiksaanwijzing er op ziet als je het scan

  Beantwoorden
  • QR code webmaster
   14 april 2021 11:09

   Qrcode kan maar een beperkte hoeveelheid data opslaan. Als je een tekst of gebruiksaanwijzing wil tonen, kan je het beste een link naar een websitepagina maken waarop deze gegevens staan

   Beantwoorden
 • Na het maken en proberen van de QR-code krijg ik steeds reclame onder mijn site. Klopt dat? Kan het niet zonder?

  Beantwoorden
  • QR code webmaster
   14 april 2021 11:05

   Dag Hans, dat ligt niet bij ons, wij voegen geen reclame toe. Als je de QRcode scanned met je telefoon, ga je naar de website link die daarin staat. Deze website heeft blijkbaar reclame….

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

Door meer interactie met jouw klanten te creëren, kan je ook een link naar een webshop maken, zo heb je meer invloed op het gedrag van jouw klanten.

Gratis dynamische QR code maken

Door een dynamische link te gebruiken kan je een dynamische QR code aanmaken. Dat is een QR code die je dus kan aanpassen. Heb je een foutje gemaakt bij het invoeren van de link, maar je drukwerk ligt al klaar? Pas de link aan, en je hoeft niet opnieuw je drukwerk te betalen. Lees hier meer of maak direct een dynamische link aan voor jouw QR code..

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu