QR codes die niet meer werken

Niets is vervelender dan dat na het aanmaken en gebruik van een QR code, hij ineens ophoudt met werken. Bij sommige QR code websites is dit het geval, en moet je betalen om je QR code te laten werken. Maar, hoe kan dit? En blijven QR codes van gratisqrcode.nl wel gewoon werken?

In het kort

  • Als je QR codes aanmaakt dan worden deze bij sommige sites na bepaalde tijd ‘gedeactiveerd’ zonder dat je hier iets van weet;
  • Wij zijn tegen dit soort praktijken, en bij ons blijven alle QR codes dan ook voor altijd werken;
  • Wij bieden zowel statische als dynamische QR codes gratis aan, die eindeloos blijven werken.

Werking QR code

Elke QR code die is aangemaakt op gratisqrcode.nl blijft voor altijd werken.

Op andere QR code generatoren moet je na verloop van tijd bijbetalen om de QR code te blijven gebruiken. Deze aanbieders doen dit door gebruik te maken van dynamische QR codes.

Vaak is het op andere generatoren onduidelijk of er een statische of dynamische QR code wordt aangemaakt. Door de werking van dynamische QR codes geven deze QR codes de mogelijkheid om stop te worden gezet. Dit kan doordat de QR code loopt via een pagina die van de QR code generator is.

Het gebruik van dynamische QR codes is erg handig, maar sommige sites vragen geld om de QR code te laten werken, terwijl dit vooraf onduidelijk was. Gratisqrcode is hier op tegen, en wij bieden dan ook gratis QR codes die oneindig blijven werken.

Een QR code generator waarbij zonder een betaald account je QR code na 15 dagen gedeactiveerd wordt. 

Oplossingen

Natuurlijk wilt niemand er na een bepaalde tijd achter komen dat ze ineens moeten betalen voor de QR code die eerst gratis leek. Daarom zijn er hiervoor een paar oplossingen:

  1. Maak statische QR codes aan, als dynamische QR codes niet nodig zijn; statische QR codes werken sowieso onbeperkt.
  2. Als je een dynamische QR code nodig hebt: ga dan naar een site die gratis QR codes aanbiedt die altijd blijven werken. Je hoeft gelukkig niet lang te zoeken, want precies dit bieden wij aan!

-Wil je deze gratis QR codes maken? Klik dan hier.

-Wil je meer lezen over wat ons model is?

-Of klik hier om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je QR code te personaliseren.

FAQ

Menu