Bedrijf in beeld: Botanica Bloemen – Online bloemen bestellen

Bloemenboutique “Botanica” is een kleine bloemen winkel in Den-Haag. In 1983 begonnen op de Frederik Hendriklaan als familiebedrijf. Anno nu is Bloemenboutique “Botanica” een gerenommeerd bedrijf en nergens in Den Haag vindt u zo’n ruim assortiment aan bloemen en planten. U kunt niet alleen langskomen in onze winkel maar u kunt ook bloemen online bestellen op www.botanica-bloemen.nl. Met een klein team aan enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord, beantwoorden wij uw vragen en handelen wij uw bestellingen met zorg af.

Neem een kijkje in onze winkel

Onze winkel in Den-Haag

Botanica staat voor klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bloemen en planten. Maar ook voor leuke accessoires, potten en vazen kunt u bij ons terecht. Waar u kunt kiezen uit een breed en gevarieerd assortiment aan bloemen en planten. Maar ook bij behorende producten.

Frederik Hendriklaan “de Fred”

Bloemenboutique Botanica is gelegen aan de Frederik Hendriklaan. Op de Frederik Hendriklaan kunt u terecht voor alle exclusieve merken op het gebied van lifestyle, mode, accessoires en ook voor uw dagelijkse boodschappen. Op de “Fred” zijn wij u graag van dienst en bent u na een dagje shoppen toe aan een lekker kopje koffie? Geniet dan op één van onze terrassen die de laan rijk is. Op onze website geven wij u graag een eerste indruk, wij hopen u snel te mogen verwelkomen op de Frederik Hendriklaan.

Reageren op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat is een QR code en waar gebruik ik hem voor?

Een QR code is een stukje code visueel gemaakt waardoor je met een scanner (zoals een telefoon) deze kan scannen en de informatie die achter deze code is opgeslagen wordt dan vrij gegeven. Voorbeeld: Je wilt de wij in jouw winkel meer aandacht geven, door het verhaal hierachter vrij te geven. Dat kan door dit uit te typen en met een bordje bij de wij te plaatsen, dit kan anders. Door bijvoorbeeld dit verhaal hier op deze website te plaatsen en de code wordt gegenereerd, de code kan je plaatsen bij de wijn. Men scant deze code en leest dit verder op de telefoon.

QR code maken met logo

wil je een QR code maken met een eigen logo, via deze website maak je je eigen QR code gratis aan, ook met eigen kleuren en met of zonder logo. Via deze website maak je je eigen QR code welke je kunt gebruiken voor drukwerk en reclame.

Waarom een QR code aanmaken?

Een QR code kan dus voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Het grote voordeel is dat er een heel klein oppervlak nodig is, terwijl er een grootte hoeveelheid informatie gegeven kan worden. Bovendien is het niet nodig om iets steeds opnieuw te printen of af te drukken wanneer er iets veranderd. Dit kan digitaal aangepast worden en de volgende persoon welke de QR code scant krijgt de nieuwste informatie op zijn of haar telefoon. Dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan steeds opnieuw de nieuwste informatie te moeten printen.

Ook wanneer men een QR code gebruikt bij bijvoorbeeld een advertentie in krant, boek, tijdschrift of zelfs op posters is er minder oppervlakte nodig, wat de advertentie dan ook goedkoper zal maken.

Wanneer een QR code gebruikt wordt in een boek dan kan dit ervoor zorgen dat er meer informatie bij zit, terwijl het aantal pagina’s minder is. Ook weer goed voor het milieu, maar betreft het bijvoorbeeld een schoolboek dan is het ook nog eens een stuk vriendelijker voor de scholieren die voor ieder lesuur een ander boek mee moeten nemen.

Menu