De mooiste QR code voor je klanten!

Maak je eigen QR code hier aan voor je klanten. Stuur ze naar je website of toon ze je persoonlijke gegevens. Maak het op maat met eigen kleuren en je logo Dit alles is  – 100% gratis!

verlopen nooit   eigen design   100% gratis    +100.000 QR codes per maand

[show_qrcode qrcode_type=static]

Dynamische Gratis QR Code

Hoe vaak wordt je QR Code gescanned?

Wijzig de website link van je QR Code

En dat allemaal gratis!

Het aanmaken van een QR code is en blijft gratis, altijd!

Op gratis QR Code is het aanmaken van een QR code echt gratis. Dat terwijl u bij andere “Gratis QR code” websites u wel rekening moet houden met beperktheid van de QR code, of in sommige gevallen er zelfs voor moet betalen. Wij bieden dit geheel gratis aan. Een QR Code maken is en zal ook in de toekomst gratis blijven. Tevens zullen wij nu en in de toekomst blijven investeren om deze website altijd online zal blijven. U kunt ons hierin steunen, vandaar dat wij advertenties hebben staan op de website…

QR code voor meerdere doelen

Wat is een QR code generator?

QR staat voor Quick Respons en is een barcode die ingescand kan worden met bijvoorbeeld de camera van je mobiele telefoon. De QR code kan gebruikt worden voor het verwijzen naar een website waar bijvoorbeeld een actiepagina aan gekoppeld is maar ook voor andere doeleindes.

De gebruiker start zijn QR reader software op zijn mobiele telefoon en richt met de camera van zijn telefoon op de QR-code tot die volledig in beeld is. In sommige gevallen moet men een foto maken van de QR code (het plaatje) en in andere gevallen detecteert de software automatisch de QR code. De software registreert automatisch de inhoud van de QR-code.

Wat kan een QR code?

QR codes kunnen e-mailadressen, sms berichten, telefoonnummers, teksten (maximaal 7089 tekens), website adressen bevatten. Je kan ook hier gratis een eigen QR code maken. Op dit moment worden er mogelijkheden onderzocht voor video, audio en beeldmateriaal.

QR codes kunnen worden gebruikt in een scala van toepassingen. Voorbeelden zijn productie, logistiek en verkoop toepassingen. In termen van dagelijks gebruik kan de QR-code wordt gedrukt op boeken, visitekaartjes, posters, advertenties, billboards, kranten, T-shirts, verpakkingen, perskaarten, entreebewijzen, loterijkaarten de mogelijkheden lijken eindeloos.

Door het aanmaken van een QR code kan je bezoekers trekken naar websites voor acties en of boodschappen doen. In Japan en Korea waar de QR code al helemaal is geïntegreerd wordt de QR code gebruikt in de metro, waarmee boodschappen kan doen maar niet in een winkel hoeft te winkelen. Je ziet het gebruik van een QR code is eindeloos.

Gratis QR Code generator, QR code aanmaken

Op onze website is het mogelijk gratis een QR code te genereren. Ja, gratis! Wij gebruiken deze dienst zelf voor onze klanten, vandaar dat wij deze gratis hebben opgezet. Het hebben van een dergelijke dienst is voor veel bedrijven handig, zo kan men onbeperkt QR codes maken zonder dat dit een cent kost.

Hoe lang blijft een QR code geldig?

Eenmaal een QR code gegenereerd blijft deze onbeperkt geldig. De code heeft geen einddatum, elke code wordt uniek gemaakt en de stuk code welke de QR code genereert is dus echt uniek en onbeperkt houdbaar. Deze vraag blijven wij best vaak krijgen, veel van de vragen staan op de vraag en antwoord pagina.

Kan ik de QR code ook voor drukwerk gebruiken?

ja zeker, de code is te downloaden in hoge resolutie en in een .EPS bestand waardoor de drukker hier wel raad mee weet. Mocht je uiteraard vragen hebben, laat dit aan ons weten wij helpen graag jou verder.
Wij raden Drukwerkdeal aan

Hoe werkt een QR code

de werking van een QR code is vrij complex dit uit te leggen, maar in simpele jip en janneke woorden: Je kan een link, plaats (locatie), e-mail, text en nogveel meer naar een plaatje genereren met een bepaalde algoritme. Deze algoritme zet dus jouw keus om in een plaatje, ieder plaatje is uniek en wordt dus steeds opnieuw gegenereerd. Dat is de QR code.

Zijn er advertenties zichtbaar op de QR code?

Deze vraag krijgen wij ook vrij vaak gesteld. Nee, de code is echt advertentie vrij. Op de website hebben wij wel advertenties staan, dit om de kosten te drukken welke wij maandelijks uitgeven aan Hosting en jaarlijks aan de domeinnaam kosten. Ook de website onderhoud bekostigen wij hiermee. Verder zijn de QR codes echt helemaal advertentievij.

Maak een dynamische QR code aan

Lees ons artikel over een dynamische QR code maken , deze is binnenkort (eind maart) live

Menu

Je kan hier je QRcode downloaden

 

Hebben wij een kop koffie verdiend


Alles is hier gratis! Heerljk toch
Help ons mee om het gratis te houden! Doneer 2,49 EUR
Dit zijn je voordelen
  • Geen wachtrij meer om de QR Code te downloaden
  • Drukwerk? Download de QR Code als PDF
  • Onbeperkt 24 uur statische QRcodes aanmaken
  • Statische QRcodes verlopen nooit